INNOVATIEVE
BEVESTIGINGSTECHNIEK

Siconnect - ons productassortiment voor gebouw installaties

Het Siconnect-programma varieert van eenvoudige bevestigingsmiddelen tot geavanceerde systeemoplossingen tot klantspecifieke productoplossingen voor specifieke toepassingen. Siconnect-producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden u een snelle en gemakkelijke montage en tijdsbesparing.

We engineeren de optimale montage-oplossing voor u en uw projecten. Wat ons bijzonder maakt: wij bieden u de volledige fabrieksgarantie op een door ons ontworpen bevestigingsoplossing met onze producten.

Pressix CC

Pressix CC het snelmontagesysteem van professionals voor professionals

Geschäftsfeld Siconnect

Met ons Pressix CC snel montagesysteem gaat montage in de rail razend snel: plaats het onderdeel en druk de railkopbout of draadstift in het railprofiel. De railmoer wordt direct automatisch vergrendeld worden in het railprofiel. De railmoer is nu voorgemonteerd en geborgd en glijdt niet meer weg, zelfs niet in een verticale positie in de rail. Het lichaam is nu nog steeds vrij verplaatsbaar. Draai nu de schroef aan en klaar!

 
Pressix CC is gemakkelijk te monteren en garandeert een tijd- en kostenbesparende montage. Bekijk onze montage commercial en overtuig uzelf!

Downloads


Toepassingen

Alle Gebouw siFramo

Siconnect

The comprehensive product range for building services engineering

Open de e-catalogus