Together we build.
siklasicher.

Perfecte kwaliteit

Onze bedrijfsfilosofie is erop gericht dat producten, systemen en service voortdurend doorontwikkeld worden en door de uitstekende kwaliteit ook na lange tijd nog steeds voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Sikla producten worden voor uw veiligheid in samenwerking met onafhankelijke testinstituten getest. De gestelde eisen aan de producten worden door externe- en interne kwaliteitscontroles gewaarborgd. De bijbehorende keurmerken, testcertificaten, goedkeuringen en prestatieverklaringen zijn terug te vinden in ons Download Center.

Prüfzeichen RAL Rohrbefestigung

Het RAL keur "Buisbevestiging"

Het RAL keur "Buisbevestiging" definieert de technische eisen en kwaliteit van buisbeugels, consoles, montagerails en toebehoren. Deze moeten aangetoond worden in de uitgebreide onafhankelijke testen.

RAL "Brandgeprüfte Rohrbefestigung"

Het RAL keur "Fire tested pipe support"

Het RAL keur "Fire tested pipe support" wordt toegekend aan producten die voldoen aan de hoge eisen die aan brandwerende buisbevestigingen worden gesteld.

Prüfzeichen VdS

VdS-keur

Componenten die zijn getest en goedgekeurd volgens de geldende VdS-richtlijnen voor blussystemen.

Prüfzeichen FM

FM-keur

FM keur staat voor een hooggekwalificeerde wereldwijde test- en certificeringsservice. FM-certificaten garanderen dat systemen en producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Prüfzeichen ETA

Europese Technische Goedkeuring (ETA)

ETA is een erkende identificering van de technische geschiktheid van een bouwproduct in de zin van de bouwproductenverordening in de lidstaten binnen de EU.

Prüfzeichen CE

CE-Markering

De CE-markering geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte en in overeenstemming is met de Europese regelgeving.

Prüfzeichen LGA tested

TÜV Rheinland certified

De Simotec buisbevestigingen zijn getest door TÜV Rheinland. Rheinland conform de voorschriften geldig voor het vervaardigen van pijpleidingen.

Prüfzeichen KIT

Karlsruher Institut für Technologie

Het "Framo" montagesysteem is getest door het KIT. Geconformeerd aan de gedocumenteerde voorschriften voor het vervaardigen van pijpleidingen.